Wie we zijn internationale performance specialisten

Gazing:
De legende gaat dat de Japanse zwaardvechter en filosoof Musashi altijd ongeschonden zijn zwaardgevechten met andere Samurai won vanwege zijn zogenoemde  “double gaze”. Eén oog richtte hij op de directe tegenstander en het andere oog richtte hij op de “big picture” (overzicht van het geheel). Het succes dat Musashi boekte was te danken aan het continu wisselen van blik. Het Gazing principe is afgeleid van dit succesvolle principe: het tegelijkertijd hebben van focus en overzicht.

Performance:
Gazing Performance Systems richt zich op het verbeteren van performance (binnen Business, Sport en Onderwijs), met de focus op het verbeteren van de prestaties wanneer men onder (grote) druk staat. Als partner van onze klanten doorlopen we samen het proces om deze prestaties te verbeteren. We bieden niet alleen een verbeterde aanpak maar richten ons juist ook op de implementatie, zodat het geleerde ook op de juiste wijze wordt toegepast en geoefend (want van 1 keer naar de sportschool gaan krijgt men nog geen topconditie). Samen zorgen we ervoor dat het potentieel van de werknemers naar voren komt en mensen tot topprestaties komen, onder welke druk ze ook mogen staan.   

Specialisten:
Alle trainers en consultants die verbonden zijn aan Gazing Performance Systems zijn specialisten op het gebied van Performance verbetering en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven/sport of onderwijs.

 

 

Home | Sitemap | Contact | Vacatures | Terms & Conditions | Partnerweb