Hoe we het doen systemen voor succes

Wat zorgt ervoor dat een topsporter op het juiste moment succesvol presteert? Is het mogelijk om de reden hiervan te analyseren en om te zetten naar een methode die altijd werkt en door iedereen toegepast kan worden?

GPS heeft aangetoond dat dit mogelijk is. U vindt bij ons volledige Performance Systemen die werken op 3 niveaus waardoor mensen hun natuurlijke talent en benodigde vaardigheden kunnen optimaliseren.

Hoofdprincipe:
Eerst wordt gekeken naar het hoofdprincipe dat leidt tot succes. Dit hoofdprincipe geeft het gevoel van richting en een heldere kijk op de taak die moet worden uitgevoerd om een doel te bereiken. Het doel van het hoofdprincipe is om volledige duidelijkheid te verschaffen over de hoofdtaken (door druk is het namelijk zeer eenvoudig om deze hoofdtaken volledig uit het oog te verliezen). U treft bij de Systeembeschrijvingen aan wat deze hoofdprincipes per Systeem zijn.

Raamwerk: de Map
De Map biedt een overzicht van de hoofdtaken om te helpen herinneren de juiste dingen te doen om Succes te behalen. Als tool gebruiken we het landkaartprincipe, de “Map”, een overzicht op 1 pagina dat de hoofdtaken weergeeft en de te bewandelen route naar het succes en de valkuilen die men onderweg tegen kan komen laat zien. Door het gebruik van de Map weet men altijd waar men op dat moment is, waar men heen wilt en wat men moet doen om er te komen. Na veelvuldig gebruik van de Map is deze fysiek niet meer nodig, men heeft dan de kaart in het hoofd.

Praktische Tools:
Hulpmiddelen om de afzonderlijke taken op gestructureerde wijze uit te voeren. Door het gebruik van deze tools naast de Map wordt de gebruiker in staat gesteld om helder denken om te zetten in effectieve en succesvolle prestaties. Met name het gebruik van de tools zal leiden tot een transformatie naar succesvol presteren doordat men gestructureerd (complexe) taken kan blijven uitvoeren ook als de druk toeneemt.


Home | Sitemap | Contact | Vacatures | Terms & Conditions | Partnerweb